Trans-person siktet for å ha drept sin egen far

Avatar photo
Publisert 30. desember 2022 | 15:34

Nikki Secondino, en 22-år gammel mann som identifiserer seg som kvinne, er siktet for å ha drept sin egen far i en leilighet i Brooklyn, New York.

Secondini smilte til fotografene da politiet ledet ham ut av en politistasjon i New York torsdag kveld.

Politiet trodde først Nikkis far, Carlo Secondino, ble knivstukket av innbruddstyver som hadde tatt seg inn i familiens leilighet.

Kilder forteller til The New York Post at Nikki var mistenkt for å ha diktet opp en falsk historie om farens dødsfall for å dekke det brutale drapet han selv stod bak.

En nabo av Secondino-familien skal ha overhørt en telefonsamtale etter drapet, hvor Nikki kom med påstander om at familien ble ranet av innbruddstjuver som knivstakk de.

Ifølge politiet ble Nikki selv transportert til sykehus med blødende kutt i en hånd etter episoden hvor faren ble drept.

Les også: Ap-politiker til sykehus to ganger etter å ha spist hasjkaker

Nikki er ikke bare siktet for drapet på sin egen far. Han er også siktet for drapsforsøk på sin egen lillesøster på 19 år, og ulovlig besittelse av våpen.

Lillesøsteren ble fraktet til sykehus i kritisk tilstand.

Nikki smilte da han ble avbildet av reporterne som stod klare utenfor politistasjonen for å stille spørsmål til den drapssiktede trans-personen.

Nikkis transkjønnede livsstil var noe faren hans var støttende til, ifølge farens arbeidsgiver Yadira Gomez, som eier Mike’s Diner hvor Carlo Secondino jobbet som leveringsbud.

NAV-tiltak skaper reaksjoner: Obligatorisk møte for å se julefilm

mest lest