Én død etter voldshendelse – grov kroppsskade

Avatar photo
Olav Kvilhaug
Journalist
Publisert 9. april 2023 | 09:32

En person er pågrepet og siktet for grov kroppsskade med døden til følge etter en alvorlig voldshendelse på Mosby i Kristiansand kommune natt til søndag, 1. påskedag.

En person er pågrepet og foreløpig siktet for grov kroppsskade med døden til følge etter en alvorlig voldshendelse på Mosby i Kristiansand, skriver politiet i en pressemelding.

«Klokken 00.21 natt til 1. påskedag fikk politiet melding om at det hadde vært en alvorlig voldshendelse på Mosby. Politiet og helse rykket umiddelbart ut. Da nødetatene ankom åstedet ble det funnet en livløs person. En person ble etter kort tid erklært død av lege», skriver politiet. Hendelsesforløpet er foreløpig uklart.

– Den siktede er så langt ikke avhørt, men politiet håper å gjennomføre et innledende avhør i løpet kort tid, sier politiadvokat og jourhavende jurist i Agder politidistrikt, Ulrik Skaar Klokkehaug.

Politiet kan på nåværende tidspunkt ikke kommentere detaljer i etterforskningen.

– Det er fortsatt tidlig i etterforskningsfasen, og politiet jobber for å hente inn informasjon gjennom tekniske undersøkelser som må sammenholdes med annen informasjon knyttet til saken, sier Klokkehaug.

Kjørte på folk på fortauet – flere måtte hoppe unna

mest lest