Grensevakter langer ut mot Biden – vi er «sint som faen og forbannet» av politikken

Avatar photo
Olav Kvilhaug
Journalist
Publisert 1. mars 2024 | 07:33

Lederen for fagforeningen som representerer grensevakter over hele USA langet kraftig ut mot president Biden under en pressekonferanse torsdag.

Fagforeningsleder, Brandon Judd, var sammen med Donald Trump i Eagle Pass, Texas, som han beskrev som «episenteret» for grensekrisen. Han sier de er alle «sint som faen og forbannet» over Bidens politikk som tillot situasjonen ved grensen å forverre seg så kraftig.

Judd påpekte at turen ga Trump muligheten til å observere effekten av hans politiske tiltak sammenlignet med de som ble iverksatt av Biden-administrasjonen. Han understreket også at Trump nå hadde en tydelig forståelse av hvordan han kunne videreutvikle disse tiltakene dersom han ble valgt til president i november.

– Takk Gud for at vi har en guvernør som Guvernør Abbott. Takk Gud for at vi har noen som er villig til å stille til valg som president i USA, å gi avkall på alt annet han har gjort for å tjene det amerikanske folket. Herr President, takk, la han til.

Trump erklærte den meksikanske grensen som en «krigssone» under president Biden, under et intervju med Sean Hannity ved grensen i Eagle Pass.

Trump pekte på de mange migrantene som har ankommet fra land som Iran, Kina, Russland og Afghanistan.

– Vi har mange som kommer fra Iran, sa han. «Vi har mange som kommer fra steder vi kjemper mot akkurat nå.»

mest lest