Resett har sluttet å publisere: Ansvarlig redaktør og daglig leder er sykmeldt

Avatar photo
Helge Lurås
Ansvarlig redaktør
Publisert 3. oktober 2022 | 21:39

Mange har tatt kontakt med iNyheter mandag og tipset om at det ikke har vært publisert noe på Resett.no siden søndag kveld.

Etter det iNyheter erfarer har styreleder Monica Staff mandag gitt beskjed til medarbeidere om at de ikke skal produsere eller publisere inntil de får beskjed.

På torsdag 29. september skrev styret i Resett en artikkel der leserne ble varslet om at fra 1. oktober ville alle artikler bli lagt bak betalingsmur. På lørdag 1. oktober våknet man da også opp til det.

Det ble publisert artikler frem til 2. oktober, søndag kveld, men deretter har det tatt slutt. Kl. 18:27 mandag 4. oktober ble det imidlertid publisert en enslig artikkel, med en tekst som var publisert to dager tidligere. Øystein Steiro St. sto først som forfatter, men det er nå endret til «Redaksjonen».

Etter det iNyheter kjenner til ble midlertidig ansvarlig redaktør Maria Zähler sykmeldt før helgen. Og mandag morgen fikk medarbeiderne beskjed om at også daglig leder Henrik Werenskiold var blitt sykmeldt. Werenskiold er også nyvalgt medlem at styret i Grafen, som er det nye navnet på eierne av nettavisen Resett.

iNyheter har tatt kontakt med Monica Staff, Maria Zähler og Henrik Werenskiold for kommentarer, men de har så langt ikke besvart våre henvendelser.

Forfatter av denne artikkelen var ansvarlig redaktør i Resett inntil juni 2022 da han ble avskjediget etter en konflikt med styreleder Monica Staff.

Resett legger alle artikler bak betalingsmur: – Dette kan være slutten

mest lest