Stemples som «forræder» etter å ha blitt avbildet i Russland i forkant av ventet Putin-intervju

Avatar photo
Roar Myrbraten
Frilansjournalist
Publisert 5. februar 2024 | 23:43

Den amerikanske TV-verten Tucker Carlson blir kalt en «forræder» etter han ble sett i Russland, der han angivelig skal møte med Russlands president Vladimir Putin, ansikt til ansikt.

Hvis det som sies er sant, blir Carlson den første vestlige journalisten til å intervjue Putin etter Ukraina-invasjonen i februar 2022. Dette skriver GB News.

Russiske medier har vist bilder av Tucker Carlson i Moskva. Dette har ført til at folk kritiserer ham og kaller ham en «forræder». Det går også rykter om at han skal ha et direkte intervju med Vladimir Putin.

Den 54 år gamle tidligere programlederen for Fox News kom til hovedstaden 1. februar etter å ha reist om Istanbul som har direkte flygninger til Russland.

Bill Kristol, som tidligere jobbet for den amerikanske visepresidenten under Reagan, har reagert på bildene og foreslått at Carlson bør forbys å reise tilbake til USA for en stund. Han sa: «Kanskje det er på tide å fullstendig og helt stoppe Tucker Carlsons mulighet til å komme tilbake til USA, inntil våre offisielle representanter finner ut hva som faktisk skjer.»

Adam Kinzinger, en tidligere republikansk representant fra Illinois, har også sagt noe om ryktene og kalt Carlson en «forræder» på sosiale medier.

Myndighetene i Kreml har ikke sagt noe om hvorvidt Carlson var i Moskva for å intervjue den russiske lederen.

mest lest