Spillanmeldelse: Alex Jones: NWO Wars

Avatar photo
Publisert 7. januar 2024 | 21:25

Nå kan du drepe Hillary Clinton, Klaus Schwab, Bill Clinton og Mark Zuckerberg i det nye spillet Alex Jones: NWO Wars.

Den infamøse amerikanske radioverten har selv spilt inn stemmen til karakteren Alex Jones, som er på oppdrag for å redde patriotene og slakte globalistene.

Spillet koster rundt 200 kroner på Steam, og byr ikke på mer enn 40 minutter med innhold. For de av oss som er godt kjent med Alex Jones, er det en morsom liten reise som er akkurat lang nok.

Det to-dimensjonelle side-scroller spillet både ligner og fungerer som de fleste andre spill fra samme sjanger, som går helt tilbake til 1970- og 1980-tallet. Du går frem og tilbake, hopper, og trykker på musetasten for å skyte. Veldig enkelt. Det finnes ikke noe utfordring i spillet.

Hele hensikten med spillet virker å bare være å gjøre noe litt gøy ut av de mest absurde utspillene fra Alex Jones opp gjennom årene. Vitser, konspirasjonsteorier og referanser fra amerikansk politikk og ytre-høyre kommer på et løpende bånd.

«I’ll eat your ass» og «They’re making the freakin’ frogs gay» er blant de mange tingene karakteren din roper ut mens du løper rundt med pistol og maskingevær for å drepe uteliggere i San Fransisco og offentlige personer som Jones’ har retter kraftig kritikk mot i det virkelige liv.

Donald Trump, Tucker Carlson og Joe Rogan dukker opp gjennom spillet for å hjelpe deg i kampen mot globalistene. De har alle stemmer som minner tilstrekkelig om deres virkelige motpart, og de fleste vil kjenne igjen dialogen deres fra kjente podcast-klipp, taler, og nyhetssendinger.

Det kan ikke sies at spillet er særlig bra, men for de spesielt interesserte er det verdt å punge ut noen kroner bare for å ha det til å pryde spillbiblioteket. Du vil fullføre det på en drøy halvtime uten noe motstand, og det er ingen grunn til å gå tilbake for å spille nivåne på nytt.

Likevel må jeg innrømme at jeg dro på smilebåndet når jeg så Hillary Clinton fremstilt som en flyvende demon og Mark Zuckerberg som har fanget en gruppe MAGA-republikanere i et «digitalt fengsel».

mest lest