Legene fant en død mark i hodet på presidentkandidaten: – Den spiste en bit av hjernen min

Avatar photo
Publisert 8. mai 2024 | 20:34

Den uavhengige presidentkandidaten Robert F. Kennedy (70) fryktet han hadde en svulst på hjernen. Så viste det seg at han hadde en mark i hodet som hadde spist på hjernen hans.

De oppsiktsvekkende detaljene kom frem under Kennedys skilsmisseprosedyrer i 2012.E

Etter at 70-åringen begynte å oppleve «kognitive problemer», fryktet han at det kunne stamme fra en hjernesvulst. Før han hadde hørt med en annen lege for en ekstra vurdering, hadde han allerede lagt planer om å bli operert ved et sykehus i delstaten North Carolina.

Mens han pakket og gjorde seg klar til å reise til sykehuset, fikk han en telefon fra den andre legen som hadde sett på bilder av hjernen hans, og ble fortalt at det trolig var en «mark som har komt seg inn i hjernen, spist en bit av den, og så dødd.»

Kennedy selv i sa at han ikke visste hvordan eller når parasitten kan ha komme seg inn i hodet hans, men mistenker at det kan ha skjedd under en tidligere tur til Sør-Asia.

– Den spiste en bit av hjernen min, men hvordan den kom seg inn i hodet mitt, det vet jeg ikke, skal Kennedy ha forklart under saksbehandlingen av skilsmissen hans i 2012.

Avisen The New York Times har snakket med leger om det som skjedde med presidentkandidaten. De tror han kan ha pådratt seg en svinebendelormlarve, som er kjent for å forårsake anfall, hodepine og svimmelhet når de begynner å dø.

Les også: Konflikt mellom Norgesdemokratene og ungdomspartiet (+)

Kennedy har sagt at han sliter både med korttids- og langtidshukommelse, og at det ikke er tvil om at han har kognitive problemer, ifølge The New York Post.

mest lest