Donald Trump dukket opp sammen med Mike Tyson på UFC-kamp

Avatar photo
Publisert 9. april 2023 | 21:15

Trump ble hyllet av publikum da han møtte opp på UFC-kamp lørdag 8. april. 

Bare noen få dager etter at Trump måtte stille i retten i New York, fikk den tidligere presidenten en varm velkomst da han dukket opp på kampsportarrangementet UFC 287 i Miami, Florida.

Den tidligere presidenten vinket til de andre tilskuerne på tribunen mens han fikk stående applaus fra et publikum som ropte «USA! USA USA!»

Kampsportutøveren Jorge Masvidal benyttet anledningen fra ringen til å vise sin støtte til Donald Trump og Ron DeSantis.

– Vi har den beste presidenten i verdenshistorien sittende her med oss. Jeg elsker denne fyren! Vi har også den beste guvernøren her i Florida. Måtte Florida forbli en fri og rød delstat! ropte Masvidal:

Det var flere kjente ansikter å se blant publikum.

Her er Trump avbildet sammen med den ikoniske bokseren Mike Tyson og artisten Kid Rock:

Ultimate Fighting Championship (UFC) er en kampsportorganisasjon som organiserer kamper for utøvere som driver med «mixed martial arts».

Joe Rogan, som er mest kjent for sin podcast The Joe Rogan Experience, var kommentator under arrangementet som Trump dukket opp på.

I 2007 var Donald Trump å se i WWE-arrangementet «Battle of the Billionaires». Under Trumps spreke opptreden kan du se ham både skubbe og hoppe på sin motstander, før han til slutt skalperer Vince McMahon med barbermaskin:

HamKam sendte spiller hjem for å ha sympatisert med Andrew Tate

mest lest