Alle nordmenn må betale mer

Avatar photo
Vidar Kleppe
Bystyrerepresentant for Kleppelista
Publisert 12. oktober 2022 | 14:42

Dette er et eksternt innlegg og står for forfatterens meninger.

Finansminister Vedum sitt forslag til statsbudsjettet for 2023, er en stor skuffelse for alle nordmenn som stemte og trodde på statsminister Støre, sine lovnader til det norske folk om at: – Nå er det vanlige folks tur.

Det røde Støre og grønne Vedum, ikke sa noe om til folket – var at dette var et «JA» til å betale enda mer for å være nordmann. Godt folk! Sannheten er at nå blir alt enda dyrere i Norge.

Det er derfor trist å konstatere at milliardene uten begrensinger forsatt renner ut av Norge i «strie strømmer» uten styring og kontroll til land og regimer som hater Norge og nordmenn, men som elsker våre milliarder. Etter flere år med korona-nedstengning av Norge og monsterpris på strøm, økte matvarepriser og renter hadde nordmenn fortjent langt bedre enn dette.

Dagpenger til arbeidsledige kuttes, men U-hjelpen skal økes til hele 43,8 millarder – skattene øker med 46 milliarder – bompengene øker – avgiftene økes – veiprosjekter utsettes – dyrere å gå til legen – prisen på medisin økes – kreft omsorgen svekkes – tilløsning på fastlegekrisen utsettes og gis ikke penger før 1.mai 2023 – det kuttes videre kraftig i domstolene som ytterlig vil svekke rettsikkerheten til nordmenn – samtidig som det over statsbudsjettet gis millioner til dataspill.

Dette for bare å nevne noen få viktig poster i forslaget til statsbudsjettet for 2023, der regjeringen nok en gang har sviktet sine lovnader til det norske folk.

Fakta er at statsminister Støre og finansminister Vedum, vil at alle nordmenn skal være med på å betale enda mer av sine penger til: En søkkrik stat som allerede bader i milliarder på bok – dette i sterk motsetning til alle de nordmenn som nå sliter og lider i Norge. Nok er nok!

Støtt oss ved å abonnere på iNyheter

mest lest