Nettavisen lager «plussak» av redaktørens eget slanke- og treningsopplegg

Avatar photo
Helge Lurås
Ansvarlig redaktør
Publisert 13. april 2023 | 19:45

Hva gjør man ikke for for oppmerksomhet og noen kroner ekstra i Amedias kasse. Nettavisens sjefredaktør Gunnar Stavrum legger nå ut jevnlige artikler der leserne, mot å betale for det, kan følge hans «kamp» mot kiloene.

(Vi aner også en noe forsinket midtlivskrise)

Torsdag kom en ny artikkel (bak betalingsmur):

«Det er bare fem uker siden 3:58 på maraton i Sevilla og vektnoteringer på rundt 85 kg. Begge målene med Gunnars vei til maraton ble nådd og vel så det,» heter det ingressen.

Men nå får vi høre om tilbakefall:

Stavrum gjorde «litt mindre trening», hadde to uker med sykdom og gradvis begynte han å spise mer, «og ikke minst, tilbakefall til gamle uvaner som potetgull, øl og litt sjokolade.» Dermed «bikket vekta 90 kg, og den stille alarmen ble øredøvende. Gjør du ikke noen grep på, så kommer du gradvis til å ende opp på 108 kg igjen, lød skriften på veggen.»

Deretter får vi høre om «fem tabber» Stavrum erkjenner å ha gjort siden «suksessen» i Spania.

  1. Plutselig mindre trening
  2. Mindre motivasjon når målene var nådd
  3. Ufornuftig selvtilfredshet
  4. Gradvis større porsjoner ved måltidene
  5. «Verstingmat» gikk fra haram til halal

Og så ramser han opp målene sin fremover. Det handler om nye halv- og helmaraton, som han skal løpe i USA. Vi får også se et bilde av en stolt medaljør:

Skjermbilde Nettavisen

iNyheter ønsker Gunnar Stavrum lykke til. Vi ser fram til nye spennende reportasjer om redaktørens kamp mot kiloene. Det kan jo også nevnes at testosteronet går opp når man trener – og litt mer hormonell futt trengs i hans alder (61). Man mister 1 prosent i testosteronnivå etter fylte 25 – hvis man ikke bøter på det.

Og uten testosteron, blir en mann både sur og deprimert.

Dette kan vi lære av David Goggins (+)

mest lest