Eksplosive nye bevis på Bidens korrupsjon

Avatar photo
Olav Kvilhaug
Journalist
Publisert 14. mai 2023 | 04:11

De påståtte handlingene til Joe Biden kan stige til nivået av en riksrettssak.

Selve omfanget av Biden-familiens korrupsjon som ble avdekket av kontrollkomiteen i Representantenes hus, kan bare beskrives som utrolig. Det er også dypt alarmerende. Hvis fruktene av James Comers etterforskning er akkurat det de ser ut til å være, kan Joe Biden ha satt nasjonens sikkerhet i fare ved å selge ut Amerika for penger, skriver Fox News.

Dokumenter viser at over 10 millioner dollar i utenlandske penger fløt som en elv inn i mer enn 20 skallselskaper som var opprettet for Bidens økonomiske fordel, sa Comer. Mye av det ble deretter i smug blandet rundt ulike kontoer før det landet i hendene på ni medlemmer av presidentens familie.

Disse selskapene har ingen åpenbare forretningsformål annet enn å tjene som en beholder for å skjule kontanter som stammer fra mistenkt ordninger i utlandet, ifølge Comer.

Bevisene kommer fra tusenvis av stevnede bankposter, bankoverføringer og elektroniske transaksjoner som finnes i mer enn 170 mistenkelige aktivitetsrapporter (SAR) som ble flagget av banker og sendt til kriminalavdelingen ved det amerikanske finansdepartementet. 

Ifølge Fox News nektet Biden-administrasjonen å legge frem disse opplysningene/dokumentene før komiteen nylig tvang det gjennom. Det er fortsatt flere dokumenter som skal undersøkes, som tyder på at Biden-profitteringen langt kan overstige de millioner av dollar som allerede er sporet.

Les også: Skjeller ut Bidens håndtering av grensen mellom USA og Mexico: – Slutt å gjemme deg i kjelleren. Dette er din feil

I Washington, synes Bidens familie å ha tatt korrupsjon til svimlende høyder. Mens grådighet var det sannsynlige motivet, var fortielse nøkkelen til suksess. Bare i én avtale alene involverte mer enn en million dollar 16 forskjellige bankoverføringer gjennom fem forskjellige bankkontoer før midlene til slutt landet i Biden-familiens hender.

Denne og andre transaksjoner var godt gjemt «i et nett av bedrag og korrupsjon», bemerket komitémedlem representant Byron Daniels. Å bruke så mange selskaper tjener ingen annen hensikt enn å skjule ulovlige betalinger, konkluderte han. 

Komiteen oppdaget at det skjedde et stort antall bankoverføringer da Biden var visepresident.

Bidens gjentatte påstander om uskyld og hans forsøk på villedning blir motbevist av de kjente fakta. Han fastholder at han ikke visste noe om sønnens aktiviteter. Likevel viser besøkslogger at Hunters partnere og klienter besøkte faren i Det hvite hus mer enn 80 ganger da han var visepresident. 

mest lest