Ny bok gir alvorlig advarsel om Bill Gates’ kontroll over USAs matforsyning

Avatar photo
Olav Kvilhaug
Journalist
Publisert 14. november 2023 | 12:46

En ny bok som tar sikte på å «avsløre milliardærklassen» sier Microsofts-gründer Bill Gates’ investeringer i  gjødsel, falskt kjøtt og amerikansk jordbruksland ikke redder planeten, men snarere beriker bankkontoen hans.

«Controligarchs», som kommer i bokhyllene tirsdag, undersøker milliardærer som Bill Gates og hvordan rikdommen deres kontrollerer hverdagen til gjennomsnittlige amerikanere.

Forfatter og undersøkende journalist Seamus Bruner – som ledet team hvis funn utløste flere FBI-undersøkelser og kongressundersøkelser av Clinton- og Biden-familiene – sier at hans forskning avdekket Gates’ forsøk på å kjøpe opp amerikansk jordbruksland og investere i syntetisk meieri og laboratoriedyrket kjøtt i landet, under påstand om å forhindre klimaendringer, medfører mer nettoformue til Gates enn å eliminere karbonutslipp.

– Først var det patenterte frø og patentert gjødsel, og nå patenterer de kjøttalternativer. Å forby storfe vil gi effektive monopoler til de alternative proteinselskapene og være til fordel for investorer som Bill Gates, Jeff Bezos, Mark Zuckerberg og til og med BlackRock. Falsk kjøtt er om å kontrollere matmarkedet, ikke å redde planeten, sa Bruner i et intervju med Fox News.

Her er en oppsummering fra Breitbart av hva som for øyeblikket er kjent om hva Controligarchs inneholder:

  • Splitter nye avsløringer om Bill Gates’ matovertakelsesordning på 11,7 milliarder dollar … og den virkelige grunnen til at han tar opp Amerikas jordbruksland (s. 121-149)
  • Aldri tidligere rapportert funn at Great Reset-arkitekten Klaus Schwab og hans topp 25 WEF-medlemmer nå er verdt mer enn 10 billioner dollar – det er mer økonomisk makt enn de fleste verdensregjeringer – og hvordan disse globale oligarkene tar kontroll over fremtiden vår (s. 61) -89)
  • Mark Zuckerbergs plan på 36 milliarder dollar for å rekonstruere samfunnet og bruke A.I. å tvinge deg (og barna dine) til teknisk avhengighet av steroider (s. 219-242)
  • Jeff Bezos sine skattebetalerfinansierte elbilambisjoner, klimahykleri og planen på 1,2 milliarder dollar for å spionere på deg ved å føre tilsyn med ditt «smarte» hjem (s. 91-120)
  • Hvordan firmaer som BlackRock planlegger et pengeran ved å jobbe hånd i hanske med sentralbanker over hele verden for å «de-banke» deres motstand (dvs. deg) ved å ta kontroll over valutaen din og «digitalisere» den via CBDC-er … alt mens du sporer hver bevegelse (s. 173-190)
  • Soros-familiens ambisjoner om å bruke sitt imperium på 25 milliarder dollar til å påvirke valg og samfunn i 2024 og de neste 50 årene (s. 151-171)
  • Nøyaktig hva disse USA-siste globalistelitene planlegger for de neste fem årene, inkludert hvordan de er:
  • Forbereder seg på «den neste pandemien»: Controligarchs ønsker å gjeninnføre sine nedstengninger, skape en ny bølge av nedleggelser av små bedrifter og konsolidere eierskapet til alt til færre og færre hender (s. 32-38)
  • Finansiering av den radikale venstresidens fremvekst: En koalisjon av milliardærer og byråkrater har skapt en vanhellig allianse ved å kooptere venstreorienterte politikere og mobilisere grasrotaktivister (s. 243-263)
  • Dra nytte av abort og abortfremkallende medisiner: Bill Gates, George Soros, Warren Buffett, Rockefeller og andre milliardærer tjener i all hemmelighet på prevensjonsmedisiner som den abortfremkallende pillen mifepriston (utviklet av Rockefeller Foundation), som USAs høyesterett skal gjennomgå i høst (s. 18-24)

mest lest