Ut mot demokratene etter «svært god dag» i retten: – Velgerne gjennomskuer svindelen deres

Avatar photo
Olav Kvilhaug
Journalist
Publisert 15. mai 2024 | 10:35

Donald Trump kritiserte det demokratiske partiet som en gruppe «fascister» etter en «svært god dag» i retten, som inkluderte fortsatt vitnemål fra hans tidligere personlige advokat, Michael Cohen.

Det melder Fox News.

– Problemet for demokratene er at omfattende meningsmålinger nå viser at velgerne gjennomskuer svindelen deres og ikke liker det som skjer, sa Trump utenfor retten tirsdag ettermiddag, idet han leste opp et utdrag fra Fox News-bidragsyteren Charlie Hurt. «Å se 100 000 entusiastiske mennesker samles langs strandpromenaden i New Jersey for å støtte President Trump lørdag kveld, gir deg en idé om hvor redde demokratene er for Trump.»

Trump avbrøt, «Jeg tror ikke de er redde for noe. De er fascister.»

Ifølge den amerikanske TV-kanalen fortsatte Trump å lese andre nyhetsutdrag som kritiserte saken som «valginnblanding», og han fortsatte å beskrive tirsdag som en «svært god dag» i retten.

– Vi hadde en svært god dag. Jeg tror vi avslører denne svindelen for det den er, sa han.

Rettssaken fortsatte med Cohens andre dag med vitnemål på tirsdag. Saken fokuserer på Cohens betaling til den tidligere pornoskuespilleren Stormy Daniels på 130 000 dollar før presidentvalget i 2016, angivelig for å få henne til å tie om et påstått forhold med Trump i 2006. Trump har benektet å ha hatt et forhold til Daniels.

mest lest