Vil vurdere Tucker Carlson som sin visepresident

Avatar photo
Publisert 17. november 2023 | 23:23

Presidentkandidat Donald Trump sa denne uken at det er mulig han vil velge den tidligere Fox News ankeren Tucker Carlson som sin visepresident om han vinner valget i 2024.

Det sa Trump selv da han gjestet programmet “The Clay Travis and Buck Sexton Show”.

– Jeg liker Tucker veldig godt. Jeg ville nok vurdert ham ja. Han har sunn fornuft, og det er noe vi trenger mer av her i landet, sa Trump.

– Du vet, når de sier at dere er konservative, eller jeg er konservativ – det er ikke det at vi er konservative, vi har bare sunn fornuft. Vi vil ha trygge grenser. Vi ønsker å ha en grensemur mot Mexico fordi vi forstår at muren fungerer.

Sist Trump var president, var det Mike Pence som satt som visepresident. Det er ingen hemmelighet at Trumps forhold til Pence surnet etter at Trump tapte valget i 2020.

Trump har også vært misfornøyd med at kabinettmedlemmene hans ikke viste nok lojalitet i forrige periode. På bakgrunn av dette har Trump uttalt at han tror han kan få gjennomført mer hvis han får fire nye år, fordi han nå vet hvem han kan stole på og ikke.

Carlson og Trump har imidlertid hatt et godt forhold over en lengre periode.

Flere eksperter har også pekt ut Tucker Carlson som en mulig presidentkandidat tidligere.

Tucker Carlson driver nå sitt eget program på det sosiale mediet X, og er soleklart en av de mest populære og innflytelsesrike konservative kommentatorene i USA.

mest lest