Konservativ influenser arrestert

Avatar photo
Publisert 19. mars 2024 | 21:34

Den høyreorienterte politiske influenseren Isabella Maria DeLuca ble forrige uke pågrepet og siktet i forbindelse med hennes deltagelse i inntoget av den amerikanske kongressbygningen 6. januar 20221.

DeLuca er mest kjent for sitt politiske engasjement på X, hvor hun har over 330.000 følgere.

I rettspapirene står det at DeLuca skal ha passert et stjålet bord ut av et knust vindu, slik at andre demonstranter kunne bruke det som et våpen mot politiet.

Et bilde som er delt i sosiale medier skal vise DeLuca overrekke et bord gjennom ett av kongressbygningens vinduer:

På X skriver DeLuca at pågripelsen kom som et sjokk. Det er nå tre år siden hun var i Washington D.C. for å demonstrere sammen med andre av Trumps støttespillere.

– Jeg står overfor en uberettiget forfølgelse av FBI ledet av Biden-administrasjonen. Å bli satt i håndjern er ikke noe jeg noen gang trodde jeg skulle oppleve, skriver hun, og fortsetter:

– Til tross for motstanden står jeg urokkelig ved mine overbevisninger. Denne opplevelsen kaster bare lys på utfordringene konservative amerikanere, kristne og Trump-tilhengere møter daglig. Sammen skal vi komme oss gjennom dette. Å lese meldingene dine har allerede fått meg gjennom noen vanskelige dager. Tusen takk for kjærligheten og støtten.

Isabella Maria DeLuca ble arrestert fredag forrige uke ​​i Irvine, California.

mest lest