Mann knivstukket i Oslo – alvorlig skadd

Avatar photo
Olav Kvilhaug
Journalist
Publisert 20. april 2024 | 06:14

En mann i 30-årene er alvorlig skadd etter blitt knivstukket på Vaterland i Oslo sentrum natt til lørdag.

– Politiet og ambulanse er på stedet, skriver politiet på X klokken 03.41.

Politiet jobber med vitneavhør på stedet.

Operasjonsleder Roy Langengen i Oslo politidistrikt opplyser til NRK at fornærmede er alvorlig skadet, men ikkke kritisk.

Ingen er foreløpig pågrepet, og politiet har vært på jakt etter én eller flere gjerningspersoner.

– Vi søker fortsatt etter gjerningsmennene med flere patruljer. Status på den vi har kontroll på er foreløpig at den ikke var involvert, sier operasjonslederen til VG.

kl. 05.20 informerte politiet pressen om at det ser ut til å ha vært en konfrontasjon mellom to grupper, hvor en mann knivstakk en annen. Søket etter gjerningsmannen er avsluttet uten pågripelser. Tidligere på natten meldte politiet at de var på jakt etter én eller flere personer.


Mann funnet forslått

En mann ble funnet forslått og ble kjørt til legevakten i Oslo natt til lørdag.

– Han hadde knust nese og flere kuler i bakhodet, forteller operasjonsleder Roy Langengen i Oslo politidistrikt til NTB.

Mannen som ble funnet hadde verken mobiltelefon eller lommebok med seg. Derfor vet ikke politiet om han har blitt ranet eller utsatt for tyveri etter voldshandlingen, ifølge operasjonslederen. Han har foreløpig ikke gitt mye informasjon til politiet, som nå har åpnet sak og forsøker å finne hendelsen på videoopptak.

mest lest