Legendarisk rockestjerne ydmyker CNN

Avatar photo
John M. Johansen
Journalist
Publisert 31. august 2022 | 04:31

Roger Waters, som var en av grunnleggerne i den legendariske gruppen Pink Floyd, gir CNN det glatte lag i et intervju i hans hjem i USA.

Waters kaller blant annet den amerikanske presidenten Joe Biden for en krigsforbryter i forbindelse med konflikten i Ukraina, skriver Prress.com.

Intervjueren fra CNN, Michael Smerconish, spør sjokkert hvordan Waters kan mene noe sånt.

– Fordi han bare heller mer bensin på bålet med sin oppførsel. Hvis han ville, kunne han ha stoppet denne forferdelige krigen i morgen, svarer musikklegenden.

Waters utdyper hva han mener.

– Denne krigen startet for lenge siden. Mikahil Gorbachev trakk etter forhandlinger ut USSR fra hele Øst-Europa. Han ble da lovet at Nato aldri skulle plassere styrker nærmere Russland enn Øst-Tyskland. Hvordan tror du USA ville ha reagert om Kina utplasserte styrker i Canada og Mexico?

Les også: Mikhail Gorbatsjov er død

CNN reporteren sier ironisk at Kina har nok med å forsøke å invadere Taiwan.

Waters nærmest eksploderer.

– Invadere Taiwan? Taiwan er en del av Kina og kan derfor ikke invaderes av dem. Dette er noe som har vært godkjent av det internasjonale samfunnet siden 1948. Du får begynne å lese noe annet enn det MSM våset som du leser nå.

Waters hinter til en tidligere uttalelse fra reporteren om at han leser veldig mye.

Smerconish peker på USAs rolle som frigjører og trekker frem andre verdenskrig, noe som får Waters til å utbryte:

– Frigjørere? Hva mener du med det? USA valgte å stå utenfor krigen helt til Pearl Harbor. Russland hadde i realiteten vunnet krigen alene og 23 millioner russere måtte bøte med livet for å beskytte oss mot nazistene.

Smerconish svarer så at Kina jo ligger på topp av alle nasjoner i det å bryte menneskerettigheter. Igjen får CNN-reporteren så til de grader passet påskrevet.

– Vent litt, det var vel Kina som invaderte Irak i 2003 og drepte en million mennesker, var det ikke?

Smerconish svarer at Kina gjør dette i stedet mot sin egen befolkning, hvorpå Waters utbryter at det er rent vås, som reporteren igjen har fått fra MSM, som kun skriver søppel ifølge Waters.

Se hele det eksplosive og ydmykende intervjuet for CNN her:

 

 

mest lest