Trump: – Aldri vært en verre president enn Joe Biden

Avatar photo
John M. Johansen
Journalist
Publisert 11. oktober 2022 | 03:03

Donald Trump arrangerte i helgen to folkemøter, i Nevada på lørdag og Arizona på søndag.

Ved begge anledningene gikk han til frontalangrep på USAs sittende president, Joe Biden.

– Du kan ta de fem verste presidentene i amerikansk historie og sette dem sammen, og de ville ikke ha greid å gjøre skaden Joe Biden har gjort mot nasjonen vår på mindre enn to korte år, sa Trump til supporterne, ifølge Daily Mail.

Trump langet også ut mot myndighetene, FBI og Biden, som han mener står bak, i forbindelse med ransakelsen av sitt hjem i Florida.

– Når Biden hører at jeg snakker, så forstår han at han ikke kan kjempe tilbake på noe annet vis enn å fortsette å ta meg gjennom disse etterforskerne. Det er den eneste måten han kanskje kan ta meg på, men jeg tror ikke han greier det, fordi vi gjorde ikke noe galt. Det hjelper når du ikke gjorde noe galt på seks år, sa Trump.

Les også: Trump frykter tredje verdenskrig: – En veldig farlig tid

Den tidligere presidenten gjorde et poeng ut av Bidens åpenbare helseproblemer, og hadde sågar lagd en video som viser en del av Bidens blundere.

– Han kan ikke snakke tydelig, han kan ikke tenke klart, så derfor går han til de som håndhever loven og sier «Dere må gjøre noe med denne fyren, han tar livet av meg», sa Trump.

Han kom også med et spark til de to tidligere presidentene Barack Obama og George H.W. Bush, hvor han hevdet at disse hadde tatt med seg dokumenter til steder som ikke var sikret.

Jeb Bush reagerte sterkt på dette.

– Hva i all verden er det som er galt med deg, skriver Jeb Bush, på Twitter.

Se Donald Trump gjøre narr av president Joe Biden her:

Qasim Ali: – Muslimsk tro står ikke bak voldskriminaliteten i Sverige

mest lest