Verrett angrer etter kong Harald-video: – Jeg postet uten å tenke

Avatar photo
Olav Kvilhaug
Journalist
Publisert 21. mars 2023 | 03:33

Durek Verrett (48) repostet en Instagram-video hvor det fleipes med hans nye låt og kong Harald.

– Noen ganger gjør man ting uten å tenke seg om, og så innser du at du har rotet til ting. Det var det som skjedde, skriver Verrett i en melding til VG.

Verrett forteller til VG at etter han postet videoen, som han hevder fikk tilsendt fra en norsk person, så fjernet han videoen i det øyeblikk feilsteget gikk opp for ham.

– Og jeg postet det uten å tenke, «vent, dette strider mot avtalen min og folk kan tro at jeg bruker dette til å promotere sangen» og «vent, dette er med kongen og er ikke tillatt», sier han og legger til:

– Jeg er virkelig lei meg for hvordan det kan ha fremstått overfor folk. Jeg er rotete. Beklager. Jeg kjenner avtalen. Jeg glemte meg bare.

I november 2022 kom kongehuset med nye regler for Verrett og Märtha:

«Dette innebærer blant annet at de ikke skal bruke prinsessetittelen eller omtale Kongehusets medlemmer i egne sosiale mediekanaler, i medieproduksjoner eller i tilknytning til annen kommersiell aktivitet», sto det i pressemeldingen fra kongehuset.

– Det er et brudd på avtalen prinsesse Märtha har gjort med sin familie, sier kongehusekspert og historiker Trond Norén Isaksen til VG etter å ha sett den aktuelle Instagram-videoen.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Durek Verrett (@shamandurek)

Forfatter tar Märtha og Durek i forsvar: – Norge burde lytte mer til de begge

mest lest