Pelosi arrangerte «eksorsisme» etter hammerangrep

Avatar photo
Olav Kvilhaug
Journalist
Publisert 22. januar 2023 | 05:24

Nancy Pelosi hadde prester som kom til hennes hjem i San Francisco for å utføre «eksorsisme» etter at mannen hennes ble alvorlig angrepet i november, ifølge datteren.

Alexandra Pelosi, datteren til Nancy Pelosi, fortalte New York Times at moren hennes ringte prester for å utføre en eksorsisme av huset etter at David DePape angrep Paul Pelosi med en hammer.

Nancy Pelosi, følte seg «skyldig» i at mannen hennes ble skadet av en mann som lette etter henne, ifølge datteren.

– Jeg tror det veide veldig tungt på sjelen hennes. Jeg tror hun følte seg veldig skyldig. Jeg tror det virkelig brøt henne. Under Thanksgiving hadde hun prester som kom, for å ha en eksorsisme av huset og hadde bønnetjenester, sier Alexandra Pelosi til New York Times.

– Han er en sterk person, atletisk. Dette har vært tøft. Det kommer til å gå omtrent tre eller fire måneder til før han virkelig er tilbake til normalen, la hun til.

San Francisco distriktsadvokat Brooke Jenkins sa at DePape kom inn i Pelosis San Francisco-hus 28. oktober tidlig på morgenen gikk inn i soverommet der Paul Pelosi sov. Paul Pelosi forsøkte å bruke en telefon i heisen hjemme, men DePape blokkerte ham fra å gjøre det.

Paul Pelosi rømte til slutt til et bad og ringte 911, sa Jenkins.

Da politiet kom til boligen, observerte betjentene Paul Pelosi og DePape som sloss om en hammer. Da politiet ba mennene om å slippe hammeren, begynte DePape å angripe Paul Pelosi, ifølge politiet.

DePape blir blant annet siktet for drapsforsøk, boliginnbrudd, overfall med et dødelig våpen og overgrep mot eldre. Han har erklært seg ikke skyldig. Han står også overfor flere føderale anklager, som kombinert med anklagene på delstatsnivå, kan føre ham i fengsel i flere tiår hvis han blir funnet skyldig, skriver Fox News.

Forsøk på kidnappe Nancy Pelosi: – Jeg er sønderknust og traumatisert

mest lest