Over 500 nye abonnenter på to måneder

Avatar photo
Helge Lurås
Ansvarlig redaktør
Publisert 22. februar 2023 | 13:50

Det er fantastiske tall for oss. Tusen takk!

iNyheter har eksistert i under seks måneder. i juni 2022 startet planleggingen (litt ufrivillig) – og 28. august lanserte vi.

Det skal egentlig ikke gå an å starte en ny nettavis i den konkurransen som allerede finnes i Norge. I det minste ikke uten særlig startkapital eller drahjelp i form av markedsføring. Nettlesing er svært vanebasert, og konsumet i Norge av de etablerte mediene holder seg høyt.

Men det var en plattform bygget over mange år gjennom omtale i mediene og gjennom Resett.

Vi fikk naturligvis også et skyv i desember da Resett gikk konkurs og iNyheter kunne kjøpe opp domenet og Facebook-siden.

Responsen har vært veldig god de siste månedene fra dere lesere. Vi har som regel 25.000-30.000 unike lesere hver dag, og har hatt dager over 60.000. På månedsbasis ligger vi nærmere 500.000 unike brukere. Antall kommentarer på Disqus er stort sett over 2000 daglig.

Økt lesing og aktivitet gir seg også utslag på abonnementstallene. Siden oppkjøpet av resett.no i slutten av desember har vi fått over 500 nye abonnenter. Vi har dermed kommet godt over 700 abonnenter totalt.

Jeg kan heldigvis også melde at den tekniske delen av abonnementsløsningen fungerer mye bedre på iNyheter enn det gjorde på Resett. Så dere som ble «skremt» av de tekniske problemene der, trenger ikke å la det holde dere tilbake nå.

I tillegg er det flere av dere som sender oss donasjoner over Vipps (763291), bank (1506.80.92768) eller PayPal.

iNyheter har fortsatt et stramt budsjett og svært begrensede ressurser, men jeg er ikke (lenger) nervøs for at dette ikke skal gå i det hele tatt. Et tilfredsstillende produkt skal vi klare å levere uansett, og ambisjonene blir til i skjæringspunktet mellom dere lesere og oss.

Ambisjonen er som tidligere skrevet å komme opp i omlag 2000 abonnenter. Det kan ta litt tid å komme dit, men ambisjoner må vi ha.

Tegn abonnement her.

Tusen takk til alle dere som har tegnet abonnement og støttet oss på andre måter så langt – og velkommen til dere som ennå ikke har tatt steget. Selv om mestepartene av artiklene våre blir åpne for alle også fremover, vil utvalgte artikler bare være tilgjengelig for dere som tegner abonnement.

Og til dere som kanskje vil gi et årsabonnement i gave til noen, er det bare å ta kontakt på [email protected] så ordner vi det enten gjennom Vipps eller bankkonto.

iNyheter trenger din støtte. Tegn abonnement eller støtt oss på Vipps 763291 bank 1506.80.92768 eller PayPal

iNyheter har kjøpt opp Resett

mest lest