Skuespiller (37) skutt og drept

Avatar photo
Olav Kvilhaug
Journalist
Publisert 27. mai 2024 | 06:16

Den amerikanske skuespilleren Johnny Wactor (37) ble skutt og drept under et tyveriforsøk i Los Angeles.

Det bekrefter hans agent David Shaul til Variety

Den 37 år gamle skuespilleren som var best kjent for sine roller i “General Hospital”, «Criminal Minds» og «Westworld», ble skutt og drept under et tyveriforsøk av en katalysator fra bilen hans i sentrum av Los Angeles natt til lørdag, ifølge TMZ.

Skuespillerens mor forteller til kjendisnettstedet at han oppdaget tre menn som «tuklet» med bilen hans. Wactor skal ikke ha prøvd å stanse tyvene, men ble likevel skutt før de forlot stedet.

– Johnny Wactor var et spektakulært menneske. Ikke bare en talentfull skuespiller som var dedikert til sitt håndverk, men et virkelig moralsk forbilde for alle som kjente ham. Han stod for hardt arbeid, utholdenhet og en holdning om aldri å gi opp. Gjennom de opp- og nedturene som følger med et utfordrende yrke, holdt han alltid hodet høyt og strebet etter å være den beste han kunne være,” sa Shaul i en uttalelse. “Vår tid med Johnny var et privilegium vi skulle ønske alle kunne få oppleve. Han ville bokstavelig talt gi deg skjorten av ryggen sin. Etter over et tiår sammen, vil han etterlate et tomrom i våre hjerter for alltid, skriver David Shaul.

mest lest