Pappa trodde sønnen var en vellykket kokk – men søppelsekkene hans var fylt med menneskekjøtt

Avatar photo
Olav Kvilhaug
Journalist
Publisert 27. august 2023 | 08:52

Daniel Sancho, sønn av to spanske filmstjerner, er arrestert i Thailand, mistenkt for å ha myrdet og partert en colombiansk kirurg.

I løpet av de siste ukene har den spanske kokken Daniel Sancho (29) blitt hovedpersonen i en grotesk drapssak i Thailand.

På kvelden 3. august i det thailandske tropeparadiset Koh Phangan, gjør en migrantarbeidere fra Myanmar et hårreisende funn på den lokale søppelfyllingen.

Inne i en sekken lå et stort stykke kjøtt og det som så ut som innvoller. Da kjøttstykket kom ut av sekken, var det åpenbart at det var den hoftete delen av en mann – sannsynligvis en utlending.

Renovasjonsarbeiderne slo alarm, og politiet på Koh Phangan ble varslet.

Da hadde Daniel Sanchos vært i Thailand i fire dager.

Etterforskningen viste at levninger fra den drepte mannen i søppelsekken var Edwin Arrieta, plastikkirurg fra Colombia, som var kommet til Thailand for å besøke Sanchos.

Verken venner eller familie i Colombia hadde noen anelse om at kirurgen var homofil, og at han hadde et intimt forhold til Daniel Sanchos, skriver dansk TV 2.

Sanchos bekjente forteller til flere spanske medier at de to så hverandre jevnlig til tross for den store avstanden mellom Colombia og Spania.

Overvåkningskameraer fra 1. august viser Sancho kjører til en butikk i området.

Her kjøpte han flere kniver – blant annet en 20 centimeter lang slakterkniv – gummihansker, søppelsekker, skuresvamper og rengjøringsprodukter.

Det var dagen før den colombiansk kirurgen kom til landet for å besøke Sanchos.

Da Edwin Arrieta ankom havnen i nærheten av Salad Beach, ifølge overvåkingsbilder utgitt av thailandsk politi, ble han plukket opp av Daniel Sancho på en scooter.

Ifølge politiet kjørte de til en eksklusiv ferievilla som Edwin Arrieta hadde bestilt til de to, og som Daniel Sancho hadde bodd i før colombianeren ankom.

Så, om kvelden den 2. august, spiste de to mennene middag på en lokal restaurant.

Og det var siste gang Edwin Arrieta ble sett i live.

Klokken 21.00 dukket Daniel Sancho plutselig opp på stranden, leigte en kajakk og seilte ut i det mørke havet med en stor sportsbag.

Artikkelen fortsetter.

Daniel Sancho kjører med en blå sportsbag på moped etter drapet. Foto: Politifoto

Selv om de to mennene var diskrete om forholdet deres, hadde de begge venner som visste at de var sammen på Koh Phangan, skriver den colombianske avisen El Tiempo.

Daniel Sancho tilstår nå overfor politiet i Thailand at han ved et uhell hadde drept Edwin Arrieta.

Den 29 år gamle mannen er fra en kjent spansk skuespillerfamilie.

Hans far, Rodolfo Sancho, er en TV-stjerne med fremtredende roller i nåværende og populære spanske TV-serier som ‘Isabel’ og ‘El ministerio del tiempo’.

Daniel Sanchos mor og stemor er også skuespillere, og de har begge hatt roller i en rekke filmer og TV-serier.

Saken er blitt dekket massivt av media i Spania og Colombia.

Den store spanske TV-stasjonen Telecinco alene publisert 148 artikler om saken på sine nettsider, mens den colombianske avisen El Tiempo har publisert 80.

mest lest