Ung mann drept i Porsgrunn – partner pågrepet

Avatar photo
Olav Kvilhaug
Journalist
Publisert 27. november 2023 | 08:13

En mann er natt til mandag pågrepet og mistenkt for drap i Porsgrunn i Telemark.

– En mann pågrepet mistenkt for å ha drept sin mann. Politiet har innledet etterforskning og har sikret åstedet, skriver Sør-Øst politidistrikt på X klokken 00.30 natt til mandag.

En mann ble sendt til sykehus med skader, og en annen mann ble pågrepet. Fornærmede døde senere av skadene, skriver TV 2.

Politiet skriver i en pressemelding mandag morgen at de var i kontakt med de involverte tidligere på kvelden i forbindelse med en mindre uoverensstemmelse.

– Det var ingen ting i den dialogen med politiet som skulle tilsi at dette var av alvorlig art, skriver politiet.

– Vi fikk en melding om det som innledningsvis så ut som en kroppsskade. Vi rykket ut og en mann ble sendt til sykehus. Litt etter får vi melding fra sykehuset om at mannens liv ikke sto til redde, sier politiinspektør Magnar Pedersen til NTB.

Ingen av personene involvert er registrert i folkeregisteret på adressen der drapet fant sted. Leiligheten, der hendelsen fant sted, er for øyeblikket til salgs, men blir nå benyttet som en utleieenhet, skriver Telemarksavisa.

En nabo forteller til VG at han hørte rop og skrik på stedet før politiet ankom.

– Vi har ganske klart for oss hva som har skjedd, men av hensyn til etterforskningen ønsker vi ikke å si noe om det, sier Pedersen til VG.

– Det er unge folk, men de er myndige, sier han til avisen.

I løpet av mandag formiddag vil politiet gjennomføre taktiske og tekniske undersøkelser, samt gjennomføre vitneavhør.

mest lest