Joe Rogan har åpnet klubb

Avatar photo
Publisert 9. mars 2023 | 17:52

USA: Podcasteren og stand-up komikeren Joe Rogan vil at stand-up klubben hans skal være en trygg havn for komikere som frykter kanselleringskultur.

Rogan, som driver verdens største podcast, har nå offisielt åpnet stand-up klubben «Comedy Mothership» i Austin, Texas.

Klubben åpnet 7. mars med en rekke «kansellerte» profiler på scenen, som David Lucas, Ron White, Tim Dillion, Tony Hinchcliffe og Roseanne Barr.

Ifølge The New York Post ble det første showet utsolgt på bare minutter. Noen av billettene som opprinnelig ble solgt for 400 kroner, ble solgt videre for opptil 5000 kroner på nettet.

Rogan har selv drevet med stand-up i mange år. Da han bodde i Los Angeles pleide han å opptre på The Comedy Store. Mange av gjestene Rogan inviterer på podcasten sin er stand-up komikerne han ble kjent med i Los Angeles.

Romvesen og UFOer går igjen i utformingen og tematikken til klubben. Det er trolig inspirert av Joe Rogans interesse for romvesen, et tema som ofte har blitt tatt opp på podcasten hans.

Les også: Her kan du se de bannlyste Joe Rogan-episodene

Fra scenen sa Rogan at han var både full og påvirket av cannabis da han åpnet klubben.

– Jeg har aldri vært så høy på en scene før, sa Rogan.

Rogan har tidligere sagt at formålet med klubben var å skape en trygg havn for komikere som liker grov og mørk humor. Mange komikere har møtt motstand og sosiale sanksjoner for å drive med drøy humor.

– Ingen kan sparke meg fra min egen klubb, sa Rogan under åpningen.

Jordan Peterson har laget et populistisk alternativ til WEF

mest lest