Hvorfor legger Norge seg på ryggen overfor Islam?

Avatar photo
Jørgen Granberg
Journalist
Publisert 10. november 2023 | 21:37

Dette er en kommentar og står for skribentens meninger.

Gjennom flere tiår har den norske befolkningen stilltiende latt våre politikere nærmest «kastrere» og ødelegge vårt vakre land med en fullstendig ukritisk og uakseptabel innvandring fra Midtøsten og Afrika.

Snikislamisering
Siv Jensen benyttet ordet «snikislamisering» for en del år siden, men sannheten er at dette faktisk har og fortsatt foregår åpenlyst.

Hvor dyp er egentlig islamiseringen av vårt kristne norske fedreland?

For ikke lenge siden holdt Jimmie Åkesson, partileder i Sverigedemokratene og medlem av Riksdagen en forrykende «preken» til befolkningen om de svenske tilstandene på bakgrunn av den bunnløse godtroende svenske (muslimske) innvandringen til landet.

Les også: Går viralt: Jimmie Åkessons «tale til nasjonen»

I nærværende kunngjøring meddelte Åkesson en gripende sannhet og en faktaoppvekkelse at svært mange fremmedkulturelle importerte mennesker åpenbart har vært en meget tung byrde for Sverige – økonomisk, og i særdeleshet hva en grusom kriminell voldsspiral dette har avstedkommet.

Krystallklart, og med en stoisk ro, formidlet og kringkastet Åkesson at ovennevnte innvandrere, som ikke bidrar til fellesskapet, ikke har noe i hans fedreland å gjøre. De bør snarest av egen fri vilje returnere til sine opprinnelsesland.

Norge
Er islamiseringen av vårt land i «full blomst»!?

Hvorfor har vi nordmenn godtatt og akseptert at islam rett og slett har fortært og sugd seg inn på det norske statsapparatet?

Oslos nye byrådsleder, Eirik Lae Solberg (H), foreslår en egen ramadan-gate i Oslo til jul. Med andre ord, han ønsker en egen gate i Oslo til ære for muslimer?

Hva er dette for et muslimsk knefall?

Hva med vår egen kristne religiøse tro, som er nedfelt og stadfestet i vår grunnlov fra 1814 – § 2, der det fastlås at kristendommen utgjør verdigrunnlaget som den norske stat er tuftet på.

Har vi for eksempel en gate i Oslo sentrum som heter «Jesus-gate» eller «vår hellige guds gate»? Hva med alle de andre religiøse trossamfunn i Norge? Skal de også få en egen gate i Oslo?

Andre trossamfunn i ovennevnte sammenheng er blant annet «buddhisme», «hinduisme», «jødedom».

Kristne tegn og uttrykk som for eksempel kors som er fjernet fra offentlige bygninger og i den øvrige tilgjengelige allmenne propaganda til fordel for islamsk dominans, vektlegges uten nevneverdige kommentarer.

Den åpenbare flere tiårige islamske terroren mot og i Vesten, samt dens avslørende kulturelle negative inntrenging på vårt og vestens demokrati og styresett er hinsides tilsidesatt og fornektet.

Hver gang det er snakk om mangfold – er det henvist og videreført til islam. «Islam beltet» har rett og slett blitt det norske mangfoldet.

Palestina/Israel
Er det virkelig ingen norske etniske nordmenn som undrer seg over hvorfor flere hundre palestinske personer som har mestret å erverve seg et norsk statsborgerskap – er/gjør i Palestina – stedet de flyktet fra!?

Ikke nok med det, mange av de det her gjelder har også tatt med seg sine barn, hvorpå svært mange av disse er i skolepliktig alder. Hvordan er det mulig relatert til norsk skole og barnevern?

Hvorfor er det israelere som havner i søkelyset når det egentlig er palestinerne som alltid angriper og skyter de første rakettene mot Israel?

Vi har også en statsminister i Norge som ikke offentlig vil kalle Hamas en terrororganisasjon.

Det at Hamas 7. oktober 2023 SLAKTET ned hundrevis av mennesker på den mest bestialske og grusomme måten har så langt nærmest ikke blitt omtalt i vestlig media med unntak av de første dager.

INYHETER TRENGER DIN STØTTE. TEGN ABONNEMENT ELLER STØTT OSS PÅ VIPPS 763291 BANK 1506.80.92768 ELLER PAYPAL

Journalist og dissident, Bjugn-saken, politisk korrekthet, innvandring, NTB, NRK

mest lest