Donald Trump: – USA på full fart mot å bli et land fra «Den tredje verden»

Avatar photo
John M. Johansen
Journalist
Publisert 6. september 2022 | 03:57

I en tirade på Truth Social, raser Donald Trump mot FBI og Joe Biden.

I helgen ble det kjent at FBIs etterforskning av Trumps befatning med graderte og topphemmelige dokumenter, nå dreier seg om å avklare om han har hindret politiets arbeid, skriver Nettavisen.

Trump er svært lite fornøyd med behandlingen han har fått, og etterlyser det samme overfor den sittende presidenten, Joe Biden, og hans sønn, Hunter.

Les også: Norsk forsvarsattaché i Ukraina: – Nato har skylden for krigen i Ukraina

«De rotet seg gjennom rommet til min 16 år gamle sønn, Barron, og den elskede og respekterte tidligere førstedamen, Melania, men til tross for dokumenterte lovbrudd og forræderi, eller bare vanlig tyveri, noe som tydelig kom frem i Laptopen fra Helvete (og andre steder), så ransaket de aldri eller brøt seg inn i huset til Hunter Biden, eller kanskje enda viktigere – huset til Joe Biden – det er et skattkammer! Dette er et land som er urettferdig og ødelagt. Vi er sannelig en nasjon i forfall!!!», skriver Trump på Truth Social.

Trump skriver videre at FBI og justisdepartementet blir brukt som våpen mot ham, og at USA er på full fart mot å bli et land fra «Den tredje verden». Han nevner riggede valg, ingen grensemurer, et bevæpnet justisdepartement og FBI, rekordhøy inflasjon, rekordhøye energipriser, og at alt, inklusive USAs eget militær er woke. Trump mener dette er den farligste tiden i landets historie.

Det er fortsatt usikkert om Trump vil stille som presidentkandidat ved neste valg, da han selv foreløpig hverken har bekreftet eller avkreftet dette.

Ansatte med woke-sympatier frykter å få sparken i CNN: – Er det en rensing på gang?

mest lest