– Dette landet hadde det nydelig under Donald Trump

Avatar photo
Olav Kvilhaug
Journalist
Publisert 4. november 2022 | 07:10

Dagsavisen skriver om et folkemøte i Orlando/USA. Møte arangsjeres av «Salem Media Group» som hendvender seg mot publikum som er opptatt av kristne og konservative verdier.

– Dette landet hadde det nydelig under Donald Trump, sier Dennis Prager, konservativ radiovert og forfatter, fra scenen i Orlando.

Det er like før hovedtalerne denne kvelden entrer scenen i Faith Assembly i Orlando, og en av «oppvarmerne» på scenen før kveldens hovedtaler, sier mye står på spill:

– Det som står på spill, er individuell frihet.

Fra senen så snakkes det om Demokratene, «Demokratene vil redefinere ekteskapet. Hvis du vil gifte deg med en skilpadde, kan du gifte deg med en skilpadde!»

– De ødelegger alt de rører! Uansett hva, sier Dennis Prager fra scenen om Demokratene.

– Dette landet hadde det nydelig under Donald Trump. Men folk som ikke har noe klokskap, inkludert «aldri-Trump-republikanerne», er mer opptatt av ham og hans personlighet enn av at USA skal lykkes. Jeg forstår ikke tankegangen, sier Prager.

Prager mener det demokratiske partiet er venstrevridd og avskyelig –De ødelegger alt som er vakkert.

Les også: Trump: – Aldri vært en verre president enn Joe Biden

«Battleground Talkers Tour» er en serie folkemøter der kjente konservative radioverter reiser rundt i USA. Møtene blir arrangert av Salem Media Group, et medieselskap som retter seg mot publikum som er opptatt av kristne og konservative verdier.

På nettsidene til «Battleground Talkers Tour» informerer det kommende mellomvalget i neste uke. – Det står om krigen for Amerikas sjel. Dette er din sjanse til å bidra til at friheten vinner, skriver de.

Målet er å motivere til et sterkt oppmøte i valget blant konservative velgere, og påvirke dem som ikke har bestemt seg.

Det er ingen opphauset stemning under møte. En rolig forsamling, de fleste er kvinner og menn over 50 år.

– Går mot brakseier for Donald Trump

mest lest