Viktig info til gamle Resett-abonnenter

Avatar photo
Helge Lurås
Ansvarlig redaktør
Publisert 11/01/2023 | 13:27

iNyheter får mange henvendelser fra folk som var abonnenter på Resett og som opplever at de fortsatt blir belastet for trekk selv etter konkursen 15. desember 2022.

iNyheter disponerer imidlertid ikke de gamle Resett-abonnementene og kontoene hvor donasjonene kommer inn. Det var ingen juridisk mulighet for å overta/kjøpe de avtalene. Det iNyheter har kjøpt er kun domenet resett.no samt Facebook-siden til Resett.

Det er bostyret etter konkursen i Resett som har ansvaret for å stoppe abonnementer og trekk som gjøres. Bostyret forteller iNyheter at de jobber med å sørge for at folk som er trukket etter konkursen skal få tilbakebetalt pengene sine.

Det er altså IKKE slik at de pengene dere blir belastet etter gamle trekk på Resett nå tilfaller iNyheter.

Vi håper selvfølgelig Resett-abonnenter tegner nye abonnement på iNyheter, men vi har ingen mulighet verken praktisk eller juridisk til å overføre dere automatisk. Dere må selv gå inn og tegne dere som abonnenter på iNyheter. Men vi har et meget rimelig introduksjonstilbud på 695 kr per år, eller 139 per mnd. Abonnementene på iNyheter er uten bindingstid og kan sies opp av dere selv på «Min side».

Vi svarer alle Resett-abonnenter som henvender seg til oss på epost om trekk som er foretatt og vi kopierer inn bostyret på disse svarene. Men det beste er om dere tar kontakt med bostyret direkte. iNyheter har som nevnt ikke noen disposisjonsrett over Resett-abonnementene eller Resetts kontoer.

Bostyrer er Anne Christine Wettre i advokatfirmaet Raeder. Hun kan nås på epost: [email protected] eller på tlf: 23 27 27 59.

Dere kan også kontakte advokat Anders Melgaard, epost [email protected] Tlf: 23 27 27 98.

Setter du pris på denne artikkelen? iNyheter trenger din støtte. Tegn abonnement eller støtt oss på Vipps 763291 eller bank 1506.80.92768

iNyheter har kjøpt opp Resett

mest lest