Per Sandberg får TV-serie

Avatar photo
Publisert 13/02/2023 | 15:53

I den nye TV 2-serien «Per & Baharehs Grand Hotel» skal paret ta seerne med på den kronglete veien for å skape et pulserende samlingspunkt i Halden.

Tidligere FrP-politiker og eks-statsråd Per Sandberg har sammen med samboer Bahareh Letnes slått seg ned i Halden. Her har de to gått i gang med et ambisiøst prosjekt: De har tatt over Grand Hotel midt i sentrum av byen, og sammen står de ansvarlige for drift av både hotell og bar.

Dokumentarserien har premiere på TV 2 Play og TV 2 Zebra 6. mars.

– Her kommer det mye rart, altså. Vi har begge bydd på oss selv. Vi var amatører da vi startet, så folk får dømme etter hvert. Jeg har mest lyst til å reise bort når serien skal gå på tv, sier Per Sandberg til TV 2 og ler.

Bahareh er enig.

– Det har vært bekymringsfullt lite utfordringer med tv-teamene som har fulgt oss, alle har vært meget forståelsesfulle og tatt de hensyn som har vært nødvendige. Bekymringsfullt fordi vi ganske ofte glemmer at kamera og mikrofoner er der. Det er vel kanskje det som gjør det til en «reality». Her blir ingenting sensurert, på godt og vondt, smiler hun.

Les også: – Norske myndigheter velsignet Oslo-terroren

Per forteller at han er stolt over hotellprosjektet.

– Vi har vel jobbet nærmest døgnet rundt i tre sesonger, og 2022 var det første året vi holdt på sammenhengende gjennom et helt år. Egentlig så er det utrolig at vi begge står på beina, for dette har kostet på alle mulige måter. Men vi er flinke til å både «kicke» hverandre og å ha det litt morsomt også, og det tror jeg vil kommer godt fram i tv-serien, sier Sandberg.

– Seerne vil nok reagere med alle sanser. Her er det drama på inn- og utpust, ikke annet å forvente av to amatører fra Skogn, smiler Bahareh.

Kjernekraft trenger ikke være vanskelig

mest lest