10.000 bilder fra Hunter Bidens laptop offentliggjøres

Avatar photo
Publisert 1. juni 2023 | 22:40

En enorm samling av bilder fra Hunter Bidens laptop ble publisert torsdag på et nytt nettsted: BidenLaptopMedia.com.

Nesten 10.000 bilder tatt mellom 2008 og 2019 vil bli lastet opp på nettstedet.

Organisasjonen «Marco Polo» har tatt en grundig gjennomgang av hvert eneste dokument på den beryktede datamaskinen som ble levert hos et PC-verksted i delstaten Delaware i april 2019.

Garrett Ziegler, som tidligere jobbet i staben til Trump i det Hvite hus, har grunnlagt organisasjonen Marco Polo. Han skal ha brukt flere måneder på å gå gjennom alt materialet på datamaskinen.

Ziegler forteller at innholdet på datamaskinen er av stor samfunnsmessig betydning, ettersom sønnen av USAs president Joe Biden er en mektig person. Derfor ønsker Ziegler og organisasjonen hans å offentliggjøre bildene.

– Det amerikanske folket fortjener å vite hva slags folk Biden-familien er, sier Ziegler.

Noe av innholdet vil imidlertid sensureres. Bankkontonumre, kjønnsorgan, og annen sensitiv informasjon er blitt sladdet fra bildene.

Ziegler har vist to av bildene til Fox News Digital. Disse skal vise Hunter Biden kose med en tidligere kjæreste, og det andre bildet skal vise en tekstmelding mellom Hunter Biden og enken til hans avdøde bror Beau Biden. I bakgrunnen på ett av bildene kan man se narkotiske stoffer og en kondompakning.

Organisasjonen understreker at de ikke ønsker å fremstå som høyreorienterte aktivister.

– Vi vil dele alle bildene vi har. Både de som stiller Hunter Biden i positivt lys, og de som stiller ham i negativt lys, sier Ziegler.

Videre forteller Ziegler til Fox News Digital at nettstedet hans etter hvert vil tilby innsikt i bildenes «metadata». Det betyr at man blant annet kan se hvor bildene ble tatt og tidspunktene de ble tatt.

I skrivende stund er nettstedet ikke tilgjengelig. Dette er trolig på grunn av stor pågang, ettersom nettstedet har fått internasjonal oppmerksomhet i dag.

mest lest