Kunder må godta «berøring av kjønnsorganer»

Avatar photo
Olav Kvilhaug
Journalist
Publisert 23. januar 2024 | 10:17

Kunder som vil ha en avtale med Durek Verrett må signere en erklæring hvor de godtar «berøring av kjønnsorganer»

Ifølge ham er dette utelukkende for å sikre seg mot ugrunnet rettsforfølgelse, skriver Dagbladet.

For å sikre en avtale om en time med Verrett, må man ifølge Dagbladet akseptere både en taushetserklæring og en helseerklæring. I dokumentene fremgår det at avtalen reguleres og håndheves i samsvar med lovene i delstaten California, og den er bindende for parter i USA og internasjonalt.

De private seanser tilbys av den selvutnevnte sjamanen til hele 2000 dollar, tilsvarende 20 900 norske kroner. Prisen for et virtuelt møte er 15 680 kroner. Ifølge Dagbladet er det bare sistnevnte som er tilgjengelig på nettsiden.

I den nevnte erklæringen finner man blant annet:

«Du samtykker uttrykkelig i alle behandlinger, metoder og teknikker som Shaman Durek må utføre i økten din som bestemt av ham. Dette inkluderer, men er ikke begrenset til, fysisk berøring, energihealing, frigjøring av toksiner (som kan forårsake en fysisk reaksjon som gråting, oppkast, gjesping, latter, hoste, støyutslipp, skriking, osv.), energisk inngang eller fysisk berøring av kjønnsorganene dine eller elektrisk sjokkbehandling i ryggraden».

Dagbladet har snakket med Märtha Louises forlovede.

– Først og fremst – jeg berører ikke folks kjønnsorganer. Men under noen økter må jeg jobbe med lymfesystemet, som ligger i det nedre lyskeområdet. Det er i nærheten av kjønnsorganene, og advokaten min rådet meg til å inkludere dette for å beskytte meg selv. Du vet – noen folk er veldig ivrige på å saksøke i USA. Jeg har snakket med advokaten min mange ganger om å fjerne den biten, fordi det høres så sprøtt ut, men hun sier at det bør stå der for egen beskyttelse, forklarer Verrett til avisen.

mest lest